Gebouwen


De Alk

Familiale sfeer is één van de eigenschappen van dit gebouw. Met een maximum capaciteit van 38 personen en eigen polyvalente zaal is dit gebouw ideaal voor kleinere groepen. Het gebouw gelegen te midden van onze tuin is dan ook een topper.


De Duinpieper

Gloednieuw, ruim, 5 zalen, sanitair op de kamers, grote capaciteit, alle moderne comfort! Gewoonweg een topper.


De Kokmeeuw

De kokmeeuw beschikt over 8 kamers met douche, lavabo en toiletten. Met een capaciteit van 52 personen is dit een uitermate geschikt gebouw voor kleinere groepen. 2 Polyvalente zalen staan ter beschikking. Een refter die aansluit aan het gebouw zorgt ervoor dat alles dichtbij is. Deze refter kan ook gebruikt worden als extra zaal.


De Stern

Capaciteit van het gebouw is hier de troef. Verdeeld over 2 verdiepen kunnen de groepen zich makkelijk opsplitsen volgens leeftijd, geslacht. Een ruime polyvalente zaal (De Vedettezaal) op 25m van het gebouw zorgt ervoor dat de groepen zich kunnen uitleven tijdens hun binnen activiteiten.


De Strandloper

Het populaire gebouw is gegeerd bij de klanten omwille van de capaciteit, kamerindeling en ruime sanitaire voorzieningen. De kamers van 4 personen zijn voldoende ruim en bieden het comfort die jongeren willen. De polyvalente zaal (De Spiegelzaal) is gekoppeld aan het gebouw en zorgt voor voldoende binnenruimte voor al uw activiteiten. Vijf kamers voorzien van sanitair staan ter beschikking van de begeleiders.


De Zeekoet

De Zeekoet beschikt vooral over ruimte, 2 polyvalente zalen zorgen ervoor dat de groepen plaats hebben voor de meest uiteenlopende activiteiten. De kamers voorzien van toilet, lavabo en douche zorgen voor extra comfort voor de groep.