Rent Some Fun - Escape Boxen

Bredene

Dompel je groep onder in spanning en plezier met Rent Some Fun escape boxen, ontworpen voor maximaal 120 spelers. Vergelijkbaar met een traditionele escaperoom, biedt elke kist een uitdagende puzzelervaring. Grote groepen worden opgedeeld in teams van maximaal 6 spelers, die tegen elkaar strijden om als eerste de escape box te kraken. Het is een meeslepende race vol spanning die ongeveer 60 minuten duurt, maar met speluitleg en uitloop reserveer je best 1,5 uur voor een gegarandeerde dosis fun!

Nuttige Informatie

 • Leeftijd:
  vanaf 3e leerjaar
 • Duurtijd:
  50 min. / spel
 • Aantal:

  24-30 leerlingen/spel
  tot 8 spellen op een dag gespeeld worden
  1 groep speelt een spel, de anderen doen een eigen activiteit

 • Taal:
  NL
 • Prijzen:
  1-3 spellen: €288
  Daarna per extra spel: €96
  + verplaatsingskost (€66.24)
  + 20% administratieve kost
 • Bereikbaarheid:
  ter plaatse in Horizon
 • Tip:

Aanbod

 • De Verdwenen Diamant (vanaf 8 - 10j.)
  Als team ga je een dief achterna die een diamant heeft gestolen. Daarvoor krijg je 50 minuten de tijd. Door escape kisten te kraken kan je verdachten elimineren. We dagen de kinderen uit met leuke raadsels zoals je die kent van ‘De Code Van Coppens’ op TV. Elke puzzel is uniek en vergt andere vaardigheden. De kinderen zullen moeten ontdekken, experimenteren en samenwerken om de escape boxes open te krijgen. Het spel bestaat uit meerdere escape kisten die de kinderen moeten open maken. Daarvoor moeten de kinderen goed samenwerken. Elke gekraakte escape kist brengt hen een stap dichter bij de dader.
 • A Pirate’s Old Whiskey Crate (vanaf 12 j.)

  Met de escape box “A Pirate’s Old Whiskey Crate” zetten we tot 120 personen tegelijkertijd aan het puzzelen. Om de spelervaring voor elk teamlid onvergetelijk te maken verdelen we de grote groep op in kleinere teams die het tegen elkaar opnemen. In een escape race proberen de teams de box als snelste te kraken. De teams worstelen zich door een reeks innovatieve en doordachte raadsels. Informatie verwerken, linken leggen tussen voorwerpen en ruimte geven voor suggesties van medespelers zijn de belangrijkste sterktes van onze escape boxes.

  Niet onbelangrijk… de escape boxes zijn handgemaakt hier in België. En daar zijn we fier op

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info