Onze gebouwen

Perfect op maat
van uw groep

Vakantieverblijf voor groepen

Horizon, een vakantieverblijf voor groepen, bevindt zich in het hart van de Vlaamse kust. Het verblijf ligt op slechts 100 meter van de zee, duinen en het strand. Door de rustige voetgangerstunnel hoef je eigenlijk nooit de kustbaan over te steken. Dit maakt het extra handig en makkelijk bereikbaar.

Comfortabele verblijven met maximale privacy

De verblijven zijn netjes en eenvoudig ingericht. Elk gebouw biedt een eigen zaal en een aparte kamer voor begeleiders. Hoewel de tuinen gedeeld zijn, is er genoeg ruimte waardoor elke groep over een eigen stukje vakantieparadijs beschikt. Met sleutelkaarten voor elk gebouw en elke kamer, geniet je van totale privacy. Je hoeft dus geen accommodatie of zaal te delen met andere groepen.

de Alk

Ervaar warmte, intimiteit en exclusiviteit in de Alk. Dit gebouw beschikt over een veelzijdige zaal en is omgeven door speeltuinen. Ideaal voor kleinere groepen.

34
9
34
5
5
 

de Kokmeeuw

De Kokmeeuw is een gezellig verblijf met zaaltje, vooral geliefd bij de jongere kinderen. Het gebouw ligt in een rustige en serene omgeving. Geniet van exclusiviteit tijdens het hele verblijf.

52
8
52
8
8
 

de Zeekoet

Beleef het gemak en het comfort van de Zeekoet. Van een ruime Drakenzaal tot exclusieve ruimtes voor vergaderingen: alles is ontworpen voor een zorgeloos verblijf. Het gebouw biedt accommodatie voor 58 tot 82 personen.

82
11
82
11
11
 

de Stern

Verken ons hedendaags pareltje met vloerverwarming. De Stern telt twee verdiepingen, een grote zolderruimte en een zaal. Het gebouw biedt slaapplaats aan 62 tot 88 personen.

88
19
88
21
21
 

de Stern - gelijkvloers

Welkom bij de Stern. Hier gaan vloerverwarming, modern design en gezelligheid hand in hand. Met 8 kamers biedt dit gebouw slaapplaats aan 28 tot 40 personen. Aan de overkant wacht de Vedettenzaal op je. De Stern nodigt uit tot vrolijke avonturen!

40
8
40
8
8
 

de Stern - verdieping 1

Welkom bij de Stern verdieping 1. Hier gaan vloerverwarming, modern design en gezelligheid hand in hand. Met 11 kamers biedt dit gebouw slaapplaats aan 32 tot 48 personen. De Kraainestzaal staat tot je beschikking. Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur?

48
11
48
11
11
 

de Duinpieper

Welkom in de Duinpieper. Het gebouw telt twee verdiepingen en is ideaal voor kookgroepen. Eigen kamers, een tuin en diverse faciliteiten: het plaatje is compleet. Kies vrijblijvend voor vol- of halfpension en ervaar exclusiviteit tijdens het hele verblijf.

112
17
112
17
20
 

de Strandloper

Groot, groter, grootst. Ontdek het grootste gebouw met twee verdiepingen en een betoverende spiegelzaal. Een waar paradijs voor dansliefhebbers! Hier ervaar je exclusiviteit tijdens het hele verblijf. Maak van de Strandloper jouw persoonlijke feestbestemming!

117
28
117
24
17
 

Er valt heel wat te beleven aan onze kust.

We begeleiden je graag bij het samenstellen van een boeiend animatieprogramma. Denk maar aan het vinden van geschikte activiteiten voor jouw doelgroep, het opstellen van een weekschema en het reserveren en opvolgen ter plaatse. Reken op ons voor een uitgewerkte planning inclusief tramtickets (indien gewenst), routebeschrijvingen en tickets. Zo haal je het beste uit jouw tijd aan zee!

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info