Het ideale verblijf voor groepen
Een kruisbestuiving van zee, natuur, vakantie, educatie en fun.
Fascinerende en inspirerende momenten om nooit te vergeten.
Geniet met volle teugen van elkaars gezelschap aan zee.
Laat u begeleiden en geniet van een zorgeloze vakantie.

Het ideale groepsverblijf voor zeeklassen en kampen

Perfecte
ligging
Kind-
vriendelijk
Verse
maaltijden
Leuke
animaties
Familiale
sfeer

Welkom bij Horizon: een vakantieparadijs aan de Vlaamse Kust!

Horizon, jouw knusse toevluchtsoord voor groepen, ligt op een boogscheut van de zee en is makkelijk bereikbaar via een handige tunnel. Onze accommodaties - elk met een eigen zaal en een speciale ruimte voor begeleiders - zijn eenvoudig en goed onderhouden. De gedeelde tuinen zijn royaal, waardoor elke groep over een eigen stukje vakantieparadijs beschikt.

Een warm welkom in huiselijke sfeer

Bij Horizon ben je niet zomaar een gast. Hier voel je je écht thuis. We verwelkomen je met open armen in een gezellige ambiance waar huiselijkheid en levendigheid centraal staan. Zo geniet je optimaal van de prachtige omgeving. Laat je betoveren door de gouden zonsopgang en -ondergang, voel de zilte zeebries, beleef het zachte zand en leef je uit in de golvende duinen. Een natuurlijke omgeving die smeekt om ontdekt te worden!

Spelen en ontspannen voor kinderen

Van het strand tot de grote speelweide: voor kinderen is Horizon een waar speelparadijs. Voetballen, racen met go-carts, nieuwe vrienden maken…: hier genieten ze van de vrijheid om lekker te ravotten en simpelweg te genieten.

Smakelijke avonturen in culinaire variëteit

En dan hebben we het nog niet gehad over onze heerlijke maaltijden! Onze keuken is gevarieerd en aangepast aan verschillende wensen, van allergieën tot halal en vegetarisch. Maar bij Horizon draait het niet alleen om eten, slapen en spelen. Het gaat om een totale belevenis waar iedereen met een grote glimlach aan terugdenkt.

Een naadloze mix van zee, natuur, vakantie, educatie en plezier.

Activiteiten
in de kijker

Horizon biedt ook op maat gemaakte animaties aan.

Wat denk je van krabben vangen aan zee? Of wil je liever in het verhaal van WOII duiken, sterrenkunde en ruimtevaart in Astropolis ontdekken, met de Franlis varen of een sportdag ter plaatse organiseren? De mogelijkheden zijn talloos! We staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een boeiend programma. Reken op onze hulp bij het vinden, plannen, reserveren en opvolgen van geschikte activiteiten.

Zo geniet je volop van jouw tijd aan zee!

Het verhaal van bezoekers

 • BAMO Moorsele

  Heel wat troeven en zo vertrouwd

  BaMo Moorsele is een hartelijke, grote school die veel aandacht besteedt aan zorgkinderen en anderstalige ouders. Voor ons is Horizon al tien jaar dé plek voor onvergetelijke schoolreizen. Wat maakt Horizon zo bijzonder? De positieve sfeer, uitstekende opvolging, fantastische ligging, prima accommodatie, en volop speelruimte. Elk jaar genieten we van leuke activiteiten zoals het Duinenspel, Katia de Zeeheks, en een bezoek aan Sealife in Blankenberge. Horizon maakt elke reis speciaal, en we leren onze leerlingen op een unieke manier kennen.

 • Dansstudio Step by Step

  Horizon is voor ons altijd een beetje thuiskomen

  Horizon blijft onze droomlocatie!

  Voor het tweede jaar organiseerden we met veel plezier ons danskamp hier. De vriendelijke ondersteuning van het Horizon-team, de veilige toegang tot het strand, de voortreffelijke catering die rekening houdt met diverse voedingsbehoeften, vlotte communicatie en het handige zaaltje maken Horizon absoluut onze favoriet. We kijken al enthousiast uit naar volgend jaar, vol nieuwe herinneringen en dansplezier op deze fantastische plek!

  Anneleen en Stiene

 • Les explor’acteurs

  Voor mij 'de beste week ooit'.

  Wat een geweldige herinneringen!

  Onze eerste keer bij Horizon met de kinderen van het eerste en tweede leerjaar staat nog steeds bovenaan mijn lijst van de beste weken ooit (en dat zegt heel wat na meer dan tien jaar en vele klassenuitstappen).

  Het is grappig, want al die redenen die Horizon aanhaalt - de locatie, de maaltijden, het domein zelf, de vriendelijkheid - zijn precies de redenen waarom ik jaar na jaar Horizon op mijn lijstje zette als we moesten beslissen waarheen. Het team van Horizon kan erop rekenen dat al die positieve herinneringen blijven voortleven.

  Marijke Swinnen

 • BS De Tandem Eeklo

  Eén van de beste spaghetti's ooit gegeten.

  Ik wil graag contact opnemen over de 'vredesklassen' van mijn zoon Kobe in 'de Duinpieper', met zijn school 'VBS de tandem'. Hij was super enthousiast over de heerlijke vegetarische maaltijden, vooral het alternatief voor gehakt in de spaghetti. Wij proberen thuis ook lekkere en gevarieerde maaltijden te bereiden, maar het lijkt erop dat jullie een keukengeheim hebben waar wij graag meer over willen weten. Kunnen jullie delen welk vegetarisch alternatief jullie hebben gebruikt en de bereidingswijze? Kobe zou dit graag thuis willen proberen.

  Ook mijn waardering voor de accommodatie, Kobe heeft enorm genoten van zijn verblijf.

  Bedankt voor jullie tijd. Met vriendelijke groeten,
  Ruben Pottie, ouder van Kobe Pottie

Onze groepsverblijven

Ontdek de comfortabele en nette kamers van Horizon asbl,
perfect aangepast aan groepen van elke omvang. Elke accommodatie heeft een privékamer en een kamer voor begeleiders. Onze prioriteit is om een schone en gastvrije omgeving te bieden, waar uw comfort en welzijn centraal staan.

Kom en observeer de rijkdom van ons domein, waaronder de Zeekoet, de Stern, de Strandloper; de Kokmeeuw, de Alk en de Duinpieper.

 • Ontdek de voordelen van Schoolreizen!

  Leerkrachten, klaar om je leerlingen op een onvergetelijk avontuur te sturen? Een schoolreisje is meer dan een dagje uit. Het is een kans om samen de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen, zoals educatieve trips of spannende excursies. Een schoolreisje biedt ook tal van voordelen: versterkte sociale banden, verhoogde leermotivatie, diepere kennis, persoonlijke groei en verrijkt cultureel begrip.

  Benieuwd naar meer? Ontdek waarom een schoolreisje met je klas zo waardevol kan zijn. Versterk de klasdynamiek en creëer samen onvergetelijke momenten! De voordelen zijn dichterbij dan je denkt!

 • Bespaar met je school

  Doe mee aan de groene revolutie met MOS en duik in een wereld van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn! Scholen die voor MOS kiezen, profiteren niet alleen van persoonlijke ondersteuning, relevante informatie, inspirerende middelen, spannende trainingen en netwerkmogelijkheden, maar ook een belangrijke bonus: gratis openbaar vervoer via De Lijn (bus/tram).
  Al 20 jaar helpen MOS-supervisors bij het bouwen van scholen die een verschil maken in duurzaamheid. Doe mee en blijf samen groeien en bloeien, want het MOS-team is klaar voor nog veel meer groene jaren!
  Als u een excursie naar een organisatie voor duurzame ontwikkeling plant, vergeet dan niet om ons aanvraagformulier ten minste 10 werkdagen van tevoren in te vullen.

 • Gratis vervoer met dynamoOPWEG

  Verken de vrijheid van reizen met DynamoOPWEG! Geniet van gratis toegang tot de bussen en trams van De Lijn volgens de gebruikelijke uren en open de deuren niet voor één, maar voor een groot aantal culturele bestemmingen. Met dynamoOPWEG reis je zoveel als je wilt, waardoor de wereld van cultuur en onderwijs gemakkelijk toegankelijk is.

  Begin aan een gratis en lonend avontuur voor je studenten!

 • Reis slim en bespaar op vervoerskosten!

  Kies voor de trein naar Oostende en laat Horizon je bagage ophalen aan het station voor slechts €12,50 per uur.
  Zo vermijd je de hoge kosten van een autocar en kun je met je school of klas ontspannen aankomen.
  Bij aankomst in Oostende kunnen jullie meteen een leuke activiteit doen terwijl Horizon jullie bagage veilig naar de accommodatie brengt.

  Reis licht en geniet van een zorgeloze start van jullie verblijf bij Horizon!

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info