"Bij Horizon is het altijd een beetje thuis komen."

Dit jaar brachten we opnieuw een bruisende week door bij Horizon en organiseerden we ons danskamp voor het tweede jaar op rij op deze geweldige plek. Het team van Horizon is niet alleen buitengewoon vriendelijk, maar staat altijd paraat om onze vragen te beantwoorden en bij te springen waar nodig. Zowel wij als onze dansers kunnen niet wachten op nog meer kampen vol plezier op deze fantastische locatie!

Horizon's unieke setting is voor ons een geweldige troef. Met onze groep van 70 kinderen kunnen we moeiteloos en veilig naar het strand gaan. Het ruime domein van Horizon biedt diverse speelplekken, wat het extra aantrekkelijk maakt.

Een opmerkelijk voordeel van Horizon is de zorgeloze catering gedurende het hele kamp. Het eten wordt altijd met een glimlach geserveerd en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Horizon houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren en allergieën, waardoor de ervaring voor allen aangenaam is.

De communicatie met Horizon verloopt vlekkeloos. Ze zijn vrijwel altijd bereikbaar via telefoon of e-mail en staan klaar om eventuele problemen snel op te lossen. De kamers met eigen douches voor begeleiders zien wij als een groot pluspunt.

Jaarlijks maken we met plezier gebruik van het strandmateriaal en de bolderkarren van Horizon, vooral tijdens leuke activiteiten zoals het bouwen van strandkastelen. Het zaaltje in ons gebouw dient overdag als danszaal en komt ook goed van pas bij binnenactiviteiten op regenachtige dagen.

Last but not least organiseren we op de laatste avond altijd een spetterende kampfuif in ons zaaltje. Met slingers en de feestverlichting van Horizon maken we er een onvergetelijk feest van. Door de deuren te sluiten, zorgen we ervoor dat ons feestje geluiddicht is, zodat we de andere kampen niet storen. Een traditie die we koesteren en volgend jaar weer willen beleven! 

 

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info