Zeeklassen

Op zeeklassen in Bredene

Ontdek samen met je leerlingen de wonderen van de zee, het strand en de kust tijdens onze zeeklassen in Bredene. Geniet van het unieke verblijf op een veilige wandelafstand van het strand, omgeven door het prachtige groen.

Onze troeven

  • perfecte, veilige ligging
  • kindvriendelijk
  • verse maaltijden
  • leuke animaties
  • familiale sfeer

Warm welkom en unieke ontdekkingen

Bij Horizon ontvangen we je hartelijk in een huiselijke sfeer. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jij je écht thuis voelt. Een betoverende mix van de zee, het zachte zand en de golvende duinen: hier geniet je optimaal van de prachtige omgeving. Leerlingen hebben alle vrijheid om te ravotten, voetballen, go-carten, krijttekeningen te maken en te genieten van elkaars gezelschap.

Comfortabel verblijf en gastronomisch plezier

Onze gebouwen zijn eenvoudig maar netjes ingericht en bieden comfortabele slaapruimtes. Elk met een eigen zaal en een kamer voor begeleiders. De uitgestrekte tuinen zijn toegankelijk voor alle groepen, zodat elke groep een eigen stukje vakantieparadijs vindt. Geniet van gevarieerde maaltijden in een ruime refter, aangepast aan verschillende dieetwensen zoals halal, allergieën en vegetarische opties.

Boeiende animaties aan zee en veilige toegang

Meer ervaren dankzij boeiende activiteiten? Dat kan! Denk aan krabben vangen, in het verhaal van WOII duiken, de wereld van sterrenkunde en ruimtevaart ontdekken in Astropolis, varen met de Franlis, een bezoek brengen aan Sealife of een dagje het Zwin bewonderen. Het strand en het openbaar vervoer zijn veilig bereikbaar via een handige tunnel, waardoor de groep geen gevaarlijke wegen hoeft over te steken.

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Bekijk onze pagina met praktische info