We helpen je graag verder

Voel je nieuwsgierige kriebels of ben je op zoek naar interessante weetjes?
Hier vind je antwoorden op allerlei mogelijke vragen!

Zijn er televisie- en muziekinstallaties beschikbaar in het gebouw?

Ja, in elk gebouw is er een televisie en een muziekinstallatie met lichtmast beschikbaar voor jullie gebruik.

Is er strandmateriaal voorzien?

Ja. Elk gebouw beschikt over minstens 1 bolderkar met schopjes, rakels, emmertjes en zeven.

Zijn er kosteloos uitleenbare spelmogelijkheden beschikbaar?

 Zeker! Met een voorafgaande reservering kunnen jullie toegang krijgen tot verschillende gratis animaties. Ontdek de 'gratis inspiraties' op onze animatiepagina voor meer informatie.

Kunnen jullie ondersteunen bij het reserveren van activiteiten?

Zeker! Wij helpen graag bij het samenstellen en reserveren van een animatiepakket. Hiervoor rekenen we een werkingskost van 20% van het aangevraagde programma aan. We stellen een vrijblijvende offerte op, gebaseerd op je voorkeuren en de mogelijkheden voor de groep. Na ondertekening van de offerte, gaan we aan de slag om het pakket vast te leggen. Dit omvat het aanvragen, plannen, aanpassen, informeren en bestellen van de benodigde activiteiten. Als er wijzigingen nodig zijn, overleggen we dat altijd. De volledige facturatie van het programma verloopt via Horizon. Neem gerust een kijkje op onze activiteiten-pagina en ontdek ons aanbod.

Wanneer leggen we best onze activiteiten vast?

Wil je een animatiepakket bij Horizon reserveren? Dan raden we je aan om hier ongeveer 6 maanden voor aankomstdatum mee te beginnen. We hanteren een deadline van 3 maanden voor aankomst waarop de animatie-offerte moet worden ondertekend. We merken dat het na deze deadline zo goed als onmogelijk is om nog activiteiten te reserveren.

Mogen wij zelf onze activiteiten en gidsen reserveren?

Zeker! Als je ervoor kiest om je eigen animatiepakket samen te stellen, ben je zelf verantwoordelijk voor het reserveren, opvolgen en het contact met de organisatoren (zowel vooraf als ter plaatse). Wij kunnen in geen geval contactgegevens van onze animatiepartners doorgeven.

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op.