We helpen je graag verder

Voel je nieuwsgierige kriebels of ben je op zoek naar interessante weetjes?
Hier vind je antwoorden op allerlei mogelijke vragen!

Wordt er rekening gehouden met voedselallergie├źn?

Absoluut! Ons keukenteam is zeer ervaren in het omgaan met allergieën zoals gluten, lactose, noten, en meer. Zorg ervoor dat je de allergieën uiterlijk 4 weken voor aankomst doorgeeft via het controleformulier.

Wat staat ons te wachten qua maaltijden?

Voor meer info over de maaltijden kan je terecht op de pagina 'Onze Keuken'.

 

Wat is onze eerste maaltijd?

In vol pension is de eerste maaltijd die jullie ontvangen het (warme) avondmaal, gevolgd door ontbijt en middagmaal per nacht (tenzij anders vermeld op het verblijfscontract).

Bieden jullie een tussendoortje aan?

Optioneel is een vieruurtje beschikbaar (tegen betaling), waarbij het eerste vieruurtje standaard op de dag van aankomst wordt verstrekt. Deze optie omvat 1 koek of stuk fruit en 1 drankje per persoon per nacht.

Houden jullie rekening met specifieke dieetwensen of maaltijdregimes?

Ja, naast de reguliere gerechten bieden we ook halal, vegetarische en veganistische opties aan. Geef je voorkeur door via de controlefiche, uiterlijk 4 weken voor aankomst.

Hoe laat eten we?

Gedurende jullie verblijf hanteren we vaste maaltijduren voor de hele week. Deze worden bepaald door het keukenteam. Het ontbijt zal op een vast moment gepland worden tussen 7u45 en 8u45, en het avondmaal tussen 17u45 en 18u45. Als jullie specifieke voorkeuren hebben (gebaseerd op jullie weekplanning), geef deze dan zo vroeg mogelijk door. We zullen ons best doen om hier rekening mee te houden, indien mogelijk.

Moeten we onze refter poetsen?

Elke groep krijgt een vaste refter toegewezen. De groep is verantwoordelijk voor de properheid van hun refter. Wij raden aan om te werken met tafel en refter verantwoordelijken binnen de groep. Zodat de tafels afgekuist kunnen worden en de vloer geveegd indien nodig.

Moeten we zelf afwassen?

In volpension hoef je niet af te wassen. We vragen wel om de tafels correct af te ruimen en het servies op de daarvoor bestemde afruimkar te plaatsen. Daarnaast laat je de refter netjes achter door de tafels te kuisen en de vloer te vegen.

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op.