We helpen je graag verder

Voel je nieuwsgierige kriebels of ben je op zoek naar interessante weetjes?
Hier vind je antwoorden op allerlei mogelijke vragen!

Om hoe laat kunnen we inchecken?

Vanaf 15u kan je inchecken en het gebouw betreden.
Vergeet niet om de waarborg contant mee te brengen. Zonder waarborg krijg je geen toegang tot de gebouwen. Als je na 19u incheckt, brengen we een kostprijs van €50 per begonnen uur in rekening voor de mobilisatie van een medewerker.

Kunnen wij bestellingen laten leveren?

Dat kan, maar pas nadat je bent ingecheckt. Voor het inchecken kunnen we nog geen toegang geven tot de koelkasten of diepvriezers. Zorg er dus voor dat de levering na 15u plaatsvindt als dit op de dag van het inchecken gebeurt. Hiervoor dient een verantwoordelijke van de groep aanwezig te zijn. Horizon kan geen leveringen aanvaarden namens de groep.

Wat moeten wij poetsen?

Bij de zelfkookformule sta je zelf in voor het schoonmaken van de keuken. We verwachten dat je deze in dezelfde staat achterlaat als toen je hem begon te gebruiken. In de zalen vragen we je om de tafels en stoelen af te kuisen en ze op de daarvoor voorziene plaatsen te stapelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het vegen van de kamers en zalen en het verzamelen van de vuilnisbakken.

Wat moeten we doen met ons afval?

We vragen om NOOIT vuilniszakken buiten laten staan tijdens je verblijf omwille van de meeuwen.

Restafval: Deponeer alle restafval in doorzichtige vuilniszakken (zakken aan het onthaal te verkrijgen). Horizon beschikt over een grondcontainer waar je die zakken in kan deponeren. Horizon betaalt voor dit afval ook op gewicht en rekent daarom € 3/zak.

Er mogen geen vuilniszakken achterblijven. Indien dit zo is, dan wordt er een extra kost van € 12,50 aangerekend. We verzamelen geen gft-afval, deze moeten in de zakken van het restafval.

PMD: PMD afval dien je in reglementaire zakken van de gemeente te deponeren. Je kan deze zakken verkrijgen aan het onthaal van Horizon aan € 0.50/stuk. Breng je PMD zakken finaal naar het onthaal en wij zorgen dat ze tijdig opgehaald worden.

Er mogen geen PMD zakken achterblijven. Indien dit zo is, dan wordt er een extra kost van € 12,50 aangerekend.

Karton:  Ook karton dien je te verzamelen. Horizon heeft hiervoor ook een container. Je kunt het karton gratis in die container weggooien.

Glas: Horizon beschikt niet over een glascontainer. Er is een glasbol in de Koerslaan en een glasbol op het kruispunt Kapelstraat/Klemskerkestraat. De groep is hiervoor verantwoordelijk. Indien er glas of leeggoed achterblijft, dan wordt er een extra kost van € 12,50 aangerekend.

 

Wat is er aanwezig in de keuken?

De inventarislijsten kan je terugvinden op 'De Zelfkook Keukens' pagina.

Wat moeten we zelf meebrengen?

Bekijk vooraf zorgvuldig de inventarislijst. En vergeet niet: breng keukenhanddoeken, schotelvodden, een spons, een dweil en schoonmaakproducten mee om de keuken proper achter te laten bij vertrek. Borstels en aftrekkers zijn aanwezig in het gebouw.

Om hoe laat moeten we het gebouw verlaten?

Op de dag van vertrek vragen wij de kamers 's ochtends leeg te maken, dit kan om 9u of 10u zijn.
De zaal en de keuken kan je nog gebruiken tot 14u. 

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op.